150 g csirkemell filé
30 g barnarizs
1 teáskanál kókuszolaj (kb. 3 g)
0.5 közepes db paradicsom (kb. 30 g)
0.5 közepes db paprika (kb. 30 g)
0.5 kis db vöröshagyma (kb. 30 g)
ételízesítő ízlés szerint
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 kávéskanál csípős paprikakrém (ízlés szerint)
A rizst főzzük meg félig. A hozzávalókat vágjuk fel.
A kókuszolajon kezdjük el megpirítani a hagymát és a csirkemell kockákat.
Ha a hús már fehér, és a hagyma üveges, öntsünk rá vizet, rotyogtassuk picit, majd mehet bele a paprika és a paradicsom.
Fűszerezzük kedvünkre.
Főzzük így fonnyadásig, majd tegyük bele a rizst is, és főzzük puhára (valószínűleg kelleni fog még bele víz).
A szárazbabot a főzést megelőző este megmossuk, hideg vízbe áztatjuk. A csülköt kicsontozzuk, és falatnyi darabokra vágjuk. A megtisztított vöröshagymát felaprítjuk, és a bogrács...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kifliket karikára vágjuk. A tojás sárgáját kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. A tejet a vajjal össze melegítjük, hozzáadjuk a kikevert tojás sárgáját, és lassú tűzön b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meghámozott burgonyát és hagymát finomra reszeljük. Összekeverjük a liszttel és a tojással. Sóval, borssal erőteljesen ízesítjük. A palacsintatésztát 20 percig állni hagyjuk. A t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://godzhy.ru/hu/perec-farshirovannyi-myasom-i-risom-zamorozhennyi-prigotovit/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű