50 dkg gnocchi
25 dkg csirkemell
1 konzerv gomba
2 maréknyi zöld olajbogyó
1,5 pohár tejföl (kis poharas)
sajt ízlés szerint
bazsalikom
só, bors
olívaolaj
Felteszünk vizet a gnocchinak, mikor forr, beletesszük a tésztát, és pár perc múlva már le is szűrjük.
A csirkét apróra felkockázzuk, olívaolajon elkezdjük sütni, mikor kifehéredett, hozzáadjuk a leszűrt gombát, és együtt főzzük tovább.
Közben felkarikázzuk az olajbogyót, ha végeztünk, adhatjuk is hozzá a csirkéhez.
Kicsit összefőzzük, sózzuk, borsozzuk, bazsalikommal megszórjuk, végül ráöntjük a tejfölt, és reszelünk bele sajtot. Pár percet még rotyogatjuk, hogy sajt elolvadjon.
A leszűrt gnocchit összeforgatjuk a tejfölös szósszal. Lehet is tálalni.
1. Fogunk egy jénait, és beleteszünk két palacsintát. 2. Erre tesszük a felkarikázott tojást és kolbászt. 3. Vegetát hintünk rájuk, majd újabb két palacsintát rakunk rá....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForró vízben megfőztem az édesburgonyát, majd leszűrtem és pürésítettem. Hozzáöntöttem a kókuszreszeléket, a cassava garit és a kókuszolajat, majd masszává gyúrtam. A felezett szil...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojásos tarhonyát vásároljunk (a 4 tojásos sokkal kiadósabb, de a 2 tojásos is megfelelő). A hagymát finomra vágjuk, a zsírt kb. 2 literes lábasba téve, megforrósítjuk, hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A szalonnát apró kockákra vágjuk. A paradicsom héját lehúzzuk, magjait kikaparjuk, húsát felaprítjuk. A hagymát, a chilit megtisztítjuk, apróra vágjuk. Felforrósítjuk az olajat,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű