50 dkg tészta
20 dkg sonka
2 dl tejföl
2 gerezd fokhagyma (én kicsit többet raktam bele)
tárkony (ízlés szerint)
majoranna (ízlés szerint)
oregánó (ízlés szerint)
só (ízlés szerint)
15 dkg sajt
1. A tésztát kifőzzük.
2. A sonkát kockára vágjuk, összekeverjük a tejföllel, sóval, fűszerekkel, 2-3 gerezd fokhagymával.
3. Összekeverjük a tésztával.
4. A tetejére reszelt sajtot teszünk.
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük. Az élesztőt feloldjuk a 2,5 dl langyos, cukros vízben. Ha kész a krumpli, akkor a vizet leöntjük róla és áttörjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSós vízben megfőzzük a tésztát. Leszűrjük, 50 g sajttal elkeverjük, majd egy kivajazott tűzálló tálba öntjük. A szűzpecsenyét 2 cm vastagságú szeletekre vágjuk. Sóval,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA vajon elkezdem párolni a mirelit zöldséget, a vízben feloldom a leveskockát és a zöldségre öntöm, közben lereszelem a sajt felét, összekeverem a tejszínnel és rá öntöm a zöldségr...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűtészta Előmelegítjük a sütőt 250 °C-ra. A karfiolt kisebb darabokra vágjuk, és aprítóban ledaráljuk. Ha nem elég nagy az aprító, akkor több adagban daráljuk. Mikrózható edénybe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű