1 kis fej vöröshagyma
0.5 kávéskanál köménymag
2 kávéskanál fűszerpaprika (tört)
só ízlés szerint
1 l víz
3 db tojás
1 ek napraforgó olaj
A hagymát apróra reszeljük, kevés olajon megdinszteljük, rárakjuk a köménymagot hagyjuk, hogy kipattogjon. Rátesszük a tört paprikát, fölöntjük vízzel, és hagyjuk forrni.
A tojásokat egy tálban felverjük, és beleöntjük a levesbe, állandóan keverjük, pár percet még forraljuk.
1 kg csirkemellet lepirítok 3 ek oliva olajon Amikor kezd pirulni, ráreszelek 4 gerezd fokhagymát, hüvelykujjnyi gyömbért és 2 nagy fej vöröshagymát. Ezután rádobom a kb 60 dkg c...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézElkészítés A csirkemellet kétszer ledarálom, a többi gombóchoz valóval összekeverem, és 15 percre a hűtőbe beteszem. Közben a brokkolit megtisztítom és rózsáira szedem. A hagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A burgonyákat meghámozzuk, majd kockákra vágjuk. A kelkáposztát félbe vágjuk. Torzsáját eltávolítjuk, és csíkokra vágjuk. A hagymát, szalonnát is apróra vágjuk. 2 A szalonnát...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA szalonnát apró kockára vágom, megpirítom beleteszem az apróra vágott hagymát, üvegesre párolom. Jöhet rá a sok-sok zöldség felaprítva, majd a zöldbab, kicsumázott, felszeletel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű