1/2 kg túró
2 kis doboz natúr joghurt
6 evőkanál zabpehely
6 evőkanál eritrit
3 tojás
1 evőkanál kókuszzsír
kezeletlen citrom héja és leve
A tojások sárgáját és fehérjét különválasztjuk. A sárgáját az eritrittel és a kókuszzsírral felverjük, beleöntjük a túrót, a joghurtokat, a zabpelyhet, a citromlevet és héjat. Robotgéppel alaposan kikeverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a keményre felvert tojásfehérjéket.
175 fokos légkeveréses sütőben készre sütjük.
1. Kézi mixerrel vagy robotgéppel a túrót és a porcukrot krémesre keverem, hozzáadom a tejet, majd az olajat. 2. Ezután már kézzel dolgozom bele a sütőporral és pici sóval elkever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét kemény habbá verni ,sárgáját cukorral,aromával habosra keverni ,hozzáadni olajat kikeverni ,vizet hozzá kikeverni,aztán hozzá a sütőporos liszt simára dolgozni,v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez a tejet felforralom a cukorral, beleöntöm a darával elkevert mákot, és sűrű pépet készítek belőle. Ha kihűlt, hozzáadom a mazsolát és a citromhéjat. Az almákat meghám...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojasok feherjet kemeny habba verjuk. Ebbe beleontjuk az olajat es a vizet (ami majdnem meleg) es folyamatosan verjuk a habverovel. Ezutan a porcukrot adjuk hozza, majd a lisztte...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű