1/2 kg túró
2 kis doboz natúr joghurt
6 evőkanál zabpehely
6 evőkanál eritrit
3 tojás
1 evőkanál kókuszzsír
kezeletlen citrom héja és leve
A tojások sárgáját és fehérjét különválasztjuk. A sárgáját az eritrittel és a kókuszzsírral felverjük, beleöntjük a túrót, a joghurtokat, a zabpelyhet, a citromlevet és héjat. Robotgéppel alaposan kikeverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a keményre felvert tojásfehérjéket.
175 fokos légkeveréses sütőben készre sütjük.
A tésztával kezdem: a tojásokat kettéválasztom, a sárgáját felverem a cukor harmadával, majd hozzászitálom a sütőporos-lisztes keveréket és a sót, végül a vajat és a tejfölt is bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hideg vajat kisebb kockára vágjuk, hozzáadjuk a lisztet, cukrot és a csipet sót , majd összegyúrjuk a tésztát. A tészte 3/4-ét belenyomkodjuk a 18 cm átmérőjű formába , a másik...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA margarint, a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval habosra keverjük. Hozzáadjuk egyenként a tojásokat, és a sütőporral, pudingporral elkevert lisztet. Végül beledolgozzuk a ci...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcstortaformát az egyenletesen kinyújtott leveles vajastésztával kibéleljük, majd a meghámozott, magházától megtisztított negyed almagerezdeket szorosan egymás mellé ráhelye...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű