Tojás
Cukor
Liszt
Kakaó
Szésavas narancslé
Vaniliás puding
Porcukor
Citrom
A tojások fehérjét, a cukorral kemény habbá verem.
A sárgáját elkeverem jól, majd a sárgájához óvatosan hozzákeverem a fehérjehabot, hozzáadom a liszt és kakaó keverékét.
Óvatosan elkeverem, tepsibe öntöm, és megsütöm.
Közben a 7 dl szénsavas narancslét felfőzöm, a 2 csomag vaníliás pudinggal.
Hagyom kihűlni, addig a túrót elkeverem a porcukorral és a citromhéjjal.
Mikor megsült és kihűlt a tészta, rákenem a túrót, majd a tetejére mehet a narancsos puding.
Hűtőbe teszem, majd szeletelve tálalom.
Tészta készítése: A lisztet elkeverjük a sütőporral és a sóval, elmorzsoljuk a margarinnal, majd hozzágyúrjuk a cukrot, a a reszelt citromhéjat, a tojások sárgáját és a tejfölt....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kifli közepét kifaragjuk,kiskanál segítségével megtöltjük az ízesített töltelékkel. Bő forró olajba hirtelen átsütjük,kéztörlőre kiszedjük. Vaníliás porcukorba forgatom.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a cukrot, a lekvárt (én a nyáron készített eper-meggy lekvárral csináltam), a sütőport, a tojást, a tejet, a rumaromát és a kakaóport összekeverjük. A csomómentes massz...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűPlace peaches in an 8 x 8 inch baking dish In a food processor, combine almond flour and salt Pulse in butter, maple syrup, and vanilla Sprinkle topping over fruit Bake at 350°...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű