Hozzávalók:
300ml kókusztej
6 tojás
2 cs vaniliás cukor
8 evk eritrit
100 ml kókuszolaj
1 csomag sütőpor gluténmentes
4 evk kókuszliszt / rizsliszt
240 g kókuszreszelék
(Ha a tészta így nagyon híg lenne, lehet hozzá még adni kókuszreszeléket vagy kevés kókuszlisztet. A tésztának sűrű galuskatésztára kell hasonlítania)
Ribizli
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A ribizli kivételével a hozzávalókat elkeverjük, előbb a nedves, aztán a száraz hozzávalók sorrendjében. Sütőpapíros tepsibe tesszük, elegyengetjük és a tetejére szórva a ribizlit, kicsit belenyomkodjuk.
200 fokon 20 percet sült.
Isteni finom!!!
Pihentetés után sütjük.
Elkészítési idő: 2 óraA cukrot 5 dl vízzel egy edénybe tesszük és főzni kezdjük. A meghámozott almát felszeleteljük és mikor a cukros víz elkezd sziruppá válni, hozzáadjuk. A pudingporokat feloldjuk...
Elkészítési idő:A cukorral 1 dl tejet feltettem melegedni (nem kell forróra...épp hogy csak), 2 dl tejet a liszttel csomómentesre elkevertem, majd a langyos cukros tejjel fellazítottam.Állandóan...
Elkészítési idő: