Hozzávalók:
300ml kókusztej
6 tojás
2 cs vaniliás cukor
8 evk eritrit
100 ml kókuszolaj
1 csomag sütőpor gluténmentes
4 evk kókuszliszt / rizsliszt
240 g kókuszreszelék
(Ha a tészta így nagyon híg lenne, lehet hozzá még adni kókuszreszeléket vagy kevés kókuszlisztet. A tésztának sűrű galuskatésztára kell hasonlítania)
Ribizli
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A ribizli kivételével a hozzávalókat elkeverjük, előbb a nedves, aztán a száraz hozzávalók sorrendjében. Sütőpapíros tepsibe tesszük, elegyengetjük és a tetejére szórva a ribizlit, kicsit belenyomkodjuk.
200 fokon 20 percet sült.
Isteni finom!!!
A tészta kicsit több, mint a felét a tepsi aljába nyújtjuk, a többit csíkokba sodorva a töltelékre rácsozzuk. A túró alá, a tésztára baracklekvárt kenünk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA két fehérjéből kemény habot verünk. Hozzáadjuk a borecetet és a porcukrot, ezekkel együtt egy fél óráig kanállal kavarjuk. Ez kiváltható robotgép lassú fokozatra kapcsolt keverő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 4 egész tojást a cukorral a vaníliás cukorral kikeverjük, beleöntjük a tejet és olajat, a lisztet, a sütőport. Az egész adagot egy nagyobb tepsibe tesszük sütőpapírra, a tésztáb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű