250gr zsírszegény krémes állagú túró
200gr natúr görög joghurt
1 evőkanál zabpehelyliszt
1 evőkanál négyszeres erejű édesítő
1 tojás és 1 tojásfehérje
1 evőkanál citromlé
100gr eper (vagy más gyümölcs)
A túrót és joghurtot kikeverem, hozzáadom a tojássárgát és édesítőt, citromlevet, majd a lisztet is. Beleforgatom a tojások felvert habját. Meg lehet sütni gyümölcs nélkül és sütés után ráhalmozni a friss gyümölcsöt, vagy a sütés előtt a tetejére rakosgatni az epret vagy belekeverni a masszába a gyümölcsöt és úgy megsütni. Én most a tetejére rakosgattam és úgy sütöttem meg sütőpapírral bélelt kis méretű tortaformában.
A lisztet összekeverem sütőporral, a kakaóporral, porcukorral, elmorzsolom benne a margarint, majd az egész tojással és a tojássárgával összegyúrom. Két egyenlő részre gömbölyítem...
Elkészítési idő: 30 percZsírozott, lisztezett tepsibe (22x36 cm) öntjük és 180 °C-on megsütjük. Ha kihűlt, felkockázzuk és előbb csokimázba, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
Elkészítési idő:♥ Kakaós lap: A barna tésztához a tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, kanalanként hozzáadagolva a tejet és az étolajat, a sütőporral és átszitált kakaóval elkevert lisztet, vég...
Elkészítési idő: