Hozzávalók:
A tésztához:
– 2 és fél bögre liszt
– 3/4 bögre cukor
– 4 tojás
– 1 csomag sütőpor
– 1 nagy dobozos tejföl (4 dl)
– 3/4 bögre étolaj
A tetejére:
– fél kg sárgabarack (vagy még több:-)
– cukor a szóráshoz
A hozzávalókat csomómentesre összekeverjük. Ezután egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát. Felkockázott sárgabarackkal jól megrakjuk a tetejét, és alaposan meghintjük cukorral
200 fokon 40 percig sütjük tepsimérete 25 x 37 cm
A lapzselatinokat hideg vízbe áztatjuk, 10 percre félretesszük. Ezalatt elkészítjük a panna cottát: egy lábasba öntjük a tejszínt, tejet, vanília esszenciát, lassú tűzön felforral...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes-a margarint belemorzsoljuk a lisztbe -mindent összekeverünk -foliába tekerjük ,,,1 órára a hütőben pihentetjük a tésztát 1/2 cm vékonyra nyújtjuk lisztezett dezskán...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat elkeverjük. 180 fokos sütőben 40-45 percig sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat először a liszt nélkül jól kikavarjuk, majd összekeverjük a szódaporral elkevert liszttel. Kicsi vagy közepes méretű tepsit kilisztezünk, és a masszát beleöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz