4 db natúr joghurt (2dl)
2 dl tejszín (Hulalát szoktam)
2 evőkanál zselatin
14 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
gyümölcs, ízlés szerint
A joghurtot, a kétféle cukrot, a zselatint összekeverjük, majd felmelegítjük, de nem forraljuk.
Ha kihűlt, beletesszük a felvert tejszínt.
A fele masszát hideg vízzel kiöblített tortaformába öntjük, gyümölcsöt szórunk bele (málna, barack, szeder, ribizli stb.), majd a másik felét is ráöntjük.
Pár órára hűtőbe tesszük, amíg megdermed.
6 tojásból piskótát sütünk gáztepsiben (ne legyen túl vastag), vagy helyette babapiskótákat használhatunk. Kevés tejben csomómentesre kavarunk 1 evőkanál lisztet, és 2 csomag csoki...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A langyos tejet egy tálba öntjük, beleszórjuk a porcukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és egy jó tízpercre félretesszük. 2. A tojások sárgáját különválasztjuk, a vajat fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd három egyenlő részre osztjuk. Kinyújtjuk gáztepsi méretűre, majd a tepsi hátán, 180 fokon kb 10 perc alatt világosra sütjük a lapokat egyenk...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűA szokásos módon piskótát sütünk, külön a sárgát és külön a barnát. Közben a pudingokat a pudingpor csomagolásán lévő leírás szerint elkészítjük. A kakaós piskótára rákenjük a vaní...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű