1 kg sertés karaj
3 nagyobb hagyma
3 gerezd fokhagyma
1 fél zellergumó
1 teáskanálnyi curry
1 dl száraz fehérbor
só, bors
olaj
A húst felszeleteljük és átkenjük a fűszerekkel, majd forró olajban mindkét oldalát 5-7 percen át sütjük, ezt követően egy tányérra tesszük. Közben a hagymát és a zellert felvagdossuk és olajon dinsztelni kezdjük, hozzáadjuk a fokhagymát és a fűszereket is, majd rátesszük a húsokat és felöntjük a borral. Lefedve puhára főzzük.
1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sót, borsot szórunk rájuk, majd olajon kisütjük őket, és egy jénaiba tesszük. 2. Rászórjuk a reszelt sajtot, majd sütőbe tesszük, hogy ráolvadj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt egy kicsit kiklopfolom sózom és borsozom. Közepes lángon kevés olajban megsütöm a húsokat, és kiszedem egy tányérra. A megmaradt zsiradékba megdinszteljük a hagymát, f...
Elkészítési idő: 2-óra Nehézség: KözepesA sertéscombot "spirál" alakban vágjuk szét: a felső harmadot bevágjuk a hús széléig és kihajtjuk, az alsó részt a vágás mentén tovább hasítjuk, és a hús közepét is kihajtjuk, íg...
Elkészítési idő: 115 perc / elők Nehézség: KözepesDarált húst tálba teszem, hozzá adom az apróra vágott fokhagymát a fűszereket és a tojást. Jól összedolgozom. Bár hasonlít a fasírthoz, mégsem forgatom zsemlemorzsába. Forró bő ol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű