1 db MAGGI Füstölt ízű ízesítő kocka
2 db petrezselyemgyökér
10 dkg szeletelt császárszalonna
2 szál sárgarépa
2 db cukkini
80 dkg sertéscomb
3 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só
1 evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
ízlés szerint rozmaring
A megmosott sertéshúst enyhén besózzuk, majd betakarjuk a szeletelt császárszalonnával. Friss fokhagymával, rozmaringlevéllel, valamint a MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockával 3 dl vizet aláöntve, megsütjük.
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, hosszú hasábokra metéljük és MAGGI Ízvarázzsal ízesített vízben puhára főzzük. A sültet ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk és a pecsenyelével megöntözzük. Zöldségrakással körítjük.
A malac bőrös részét jól megkapargatjuk egy késsel, (ha szükséges leperzseljük a szőrszálakat.) A sütőt előmelegítjük 150 fokra. Egy tepsibe öntünk egy kevés vizet, beletesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Három tojást főzz keményre, hámozd meg, s tedd félre. 2. A hagymát vágd kis kockákra, s fonnyaszd meg 5 dkg zsíron. 3. A zsemléket áztasd tejbe, majd jól nyomkodd ki;...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztalevelekből a szár vastag részét kivágjuk. A savanyú káposztát megízleljük, ha túl savanyú, jól kimossuk, kicsavarjuk. A húst apró darabokra vágjuk, megsózzuk, fűszerezz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA máz hozzávalóit tegyük bele egy serpenyőbe, keverjük el és forraljuk össze, majd vegyük le a tűzről. A pác hozzávalóit keverjük össze, majd forgassuk bele a hússzeleteket. Dörzsö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű