1 db MAGGI Füstölt ízű ízesítő kocka
2 db petrezselyemgyökér
10 dkg szeletelt császárszalonna
2 szál sárgarépa
2 db cukkini
80 dkg sertéscomb
3 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só
1 evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
ízlés szerint rozmaring
A megmosott sertéshúst enyhén besózzuk, majd betakarjuk a szeletelt császárszalonnával. Friss fokhagymával, rozmaringlevéllel, valamint a MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockával 3 dl vizet aláöntve, megsütjük.
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, hosszú hasábokra metéljük és MAGGI Ízvarázzsal ízesített vízben puhára főzzük. A sültet ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk és a pecsenyelével megöntözzük. Zöldségrakással körítjük.
Először készítsük el a pácot, amiben a húsok pihenni fognak. Öntsük egy tálba a 4 evőkanál olajt, nyomjunk hozzá 4 gerezd fokhagymát és a mustárokat. Szórjuk hozzá a fűszerpaprika...
Elkészítési idő: 3 h Nehézség: KönnyűA snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű6. lépés Újabb réteg karikákra vágott vöröshagymát és lilahagymát helyezünk az eddigiekre. 7. lépés A hagymakarikákra ráhelyezzük a maradék karaj szeleteket melyeket egy pic...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított húst vékony csíkokra vágjuk, hagyjuk kicsit lecsöpögni. A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát nagyobb kockára, a paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. A sza...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű