40 dkg kukoricadara, 20 dkg darált hús, 10 dkg darált füstölt tarja, 10 dkg vaj, l tojás, reszelt sajt, 1 gerezd fokhagyma, 2 dl paradicsommártás, őrölt szerecsendió, só, bors
A kukoricadarát megfőzzük, melegen belekeverünk 80 g margarint, a darált főtt húst, a tarját, a zúzott fokhagymát, fűszereket, egy tojást. Vizezett deszkán kinyújtjuk 2 cm vastagra és ha kihűlt pohárral kiszaggatjuk. Kivajazott tálba tesszük, tetejére paradicsomszósz és reszelt sajt kerüljön. Kb, húsz perc alatt megsül.
A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst kiklopfolom, sózom, borsozom, megkenem mustárral. Egy órát pihentetem. A hagymát felszeletelem, a krumplit vékonyan felkarikázom. A tejfölt és a tojást összekeverem. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, kevés olajon üvegesre pirítjuk. 2. Közben a húst megmossuk és nagy szeletekre vágjuk, majd 3-4 percen át sütjük a hagymával együtt....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA darált sertéshúst összegyúrjuk a tojással, a félig főtt rizzsel, egy kiskanál olajban megpirított vöröshagymával, sóval és őrölt borssal. A permetezés előtt leszedett szőlőlevele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű