Családireceptkönyv.hu

Káposztaágyon sült tarja


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg savanyú káposzta
-8 szelet sertés tarja
-20 dkg füstolt kolbasz , és füstölt szalonnacsík ahány darab a hús
-2 fej vörös hagyma
– só , bors

Elkészítés:


A tarja szeleteket fűszerezzük, sózzuk , borsozzuk, és mindkét oldalát olajon 2 percig elősütjük. A savanyú káposztát jól megmossuk, ez attól függ ki mennyire szereti savanyúan , majd egy tepsibe helyezzük. A hagymát karikákra vágjuk és a kolbászt i rá tesszük , majd ráhelyezzük a káposztára. Jöhet a hús amit szintén ráteszünk a káposztára , és a tetejére egy szelet füstölt szalonnát is . Előmelegített sütőben 180 C-on körülbelül 1 óra alatt elkészül, és meg 10 percig fólia nélkül süthetjük, hogy megpiruljon a teteje.

Káposztaágyon sült tarja

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ferge Éva
Csikós tokány
Csikós tokány

Lehet más sertéshúsból is készíteni, én lapockából készítettem úgy, hogy a zsíros részektől szépen megszabadítottam, tehát színhúst kaptam, s egyben omlósat is - combból azért nem...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mustáros-borsós tokány
Mustáros-borsós tokány

A zsírt felmelegítjük, majd az apróra vágott vöröshagymát üvegesre sütjük. Ezután mehet bele a felkockázott hús, amit fehéredésig sütünk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Fóliában sült sertéhús
Fóliában sült sertéhús

A húst megmossuk, kissé kiverjük, befűszerezzük, és állni hagyjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és karikára vágjuk. A hagymát és a zöldpaprikát megtisztítjuk, megmossuk,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
LECSÓ VIRSLIVEL ÉS TOJÁSSAL
LECSÓ VIRSLIVEL ÉS TOJÁSSAL

Forró olajon közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát. Addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak. A paradicsom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk