menu

Családireceptkönyv.hu

Káposztaágyon sült tarja


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg savanyú káposzta
-8 szelet sertés tarja
-20 dkg füstolt kolbasz , és füstölt szalonnacsík ahány darab a hús
-2 fej vörös hagyma
– só , bors

Elkészítés:


A tarja szeleteket fűszerezzük, sózzuk , borsozzuk, és mindkét oldalát olajon 2 percig elősütjük. A savanyú káposztát jól megmossuk, ez attól függ ki mennyire szereti savanyúan , majd egy tepsibe helyezzük. A hagymát karikákra vágjuk és a kolbászt i rá tesszük , majd ráhelyezzük a káposztára. Jöhet a hús amit szintén ráteszünk a káposztára , és a tetejére egy szelet füstölt szalonnát is . Előmelegített sütőben 180 C-on körülbelül 1 óra alatt elkészül, és meg 10 percig fólia nélkül süthetjük, hogy megpiruljon a teteje.

Káposztaágyon sült tarja

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Sarolta
Kiadós kanalas fasírt
Kiadós kanalas fasírt

A darált húshoz hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, a kis kockákra vágott hagymát és a többi hozzávalót. Bő forró olajba kanállal szaggatjuk, s mindkét felét pirosra sütjük. Nem...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Matrózhús
Matrózhús

A húst felcsíkozzuk,borsozzuk. Közben a hagymát, fokhagymát üvegesre pároljuk. Ha kész,a húst be kell lisztezni, majd kérgesre pirítani.Ezután hozzáadjuk a majoránnát, sót,mustárt....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Brassói aprópecsenye (4 főre)
Brassói aprópecsenye (4 főre)

Egy nagyobb serpenyőben kiizzasztjuk a csíkokra vágott szalonnát. Kiszedjük, félretesszük. A zsírján kissé lepirítjuk a csíkokra vágott sertés szüzet. Közepesre visszavesszük a lán...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Hentespecsenye tejben sütve
Hentespecsenye tejben sütve

A karajt csontjától és zsírjától megtisztítom, és a húst forró vajban körös-körül átsütöm. Leöntöm annyi tejjel, hogy ellepje, megsózom, hozzáadom a kakukkfüvet meg a citromlevet,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk