3 tojás
400 g reszelt répa
230 g zabliszt
350 gramm nádcukor (xilittel helyettesíthető)
80 g darált dió
60 g repceolaj
1 kk sütőpor
2 kk fahéj
A tojást a cukorral verd habbá, majd a lereszelt répát forgasd át az olajjal. Ezután mehet rá a hab a répára. Ha ezt összekevertük, akkor a lisztes, diós, sütőporos, fahéjas keverék is mehet hozzá apránként. A tortaformát kend ki vajjal, majd vékonyan lisztezd be, és már mehet is bele a massza. 180 fokon nagyjából 45 perc alatt készre sül.
A további részleteket ízlés szerint csináld. Ha a torta tetejét diétás sárgabaracklekvárral kened meg, már az is elég a tökéletes ízélményhez. De akár egy 250 grammos mascarponét kikeverhetsz néhány kanál mézzel. A tortát vágd félbe, és jöhet is bele a krém. A tetejéről azért ne hagyd le a lekvárt.
1. Egy nagy keverőtálban összekeverjük a vajat és a következő 5 hozzávalót. Belekeverjük a lisztet és a diót. 2. Egy 40 cm x 25 cm-es sütőtálba beleöntjük a masszát. 3. 180 fokon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A banánokat összenyomjuk villával, a többi hozzávalót hozzáadjuk, és gombócokat formázunk belőle, ezeket kókuszreszelékbe vagy tortadarába forgatjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű