30 TOJÁS HÉJ 1 KG FŐTT TÜDŐ 20 DKG RIZS VAGY BURIZS SÓ BORS KÖMÉNY MAJORÁNNA APRÓRA VÁGOTT PETREZSELYEM ZÖLD GAZDAGON FOKHAGYMA 4 5 GEREZD
ÉTEKHEZ MÁR JÓ ELŐRE KELL GONDOSKODNI A HOZZÁ VALÓRÓL MIVEL KB 30 DB A KISEBB VÉGÉN FELTÖRT DE ELŐTTE ALAPOSAN MEGTISZTÍTOTT TOJÁS HÉJ IS KELL HOZZÁ AMIT BELÜL IS ALAPOSAN KI ÖBLÍTÜNK.HA ÖSSZE GYŰLT KELLŐ MENNYISÉG IKG TÜDŐT FŐZÜNK AMIT 20 DKG SZÁRAZ RIZZSEL VAGY BURIZZSAL ÍZLÉS SZERINT SÓ BORS KÖMÉNY MAJORÁNNÁVAL ÉS APRÓRA VÁGOTT ZÖLDSÉG ZÖLDJÉVEL V MINT 4-5 GEREZD ÖSSZE TÖRT FOKHAGYMÁVAL ÖSSZE ÁLLÍTOM ÉS LAZÁN BELE TÖLTÖM A TOJÁS HÉJAKBA.A TÖLTÖTT TOJÁS HÉJAKAT EGY FAZÉKBA RAKOM ÉS FELTÖLTÖM EGY ZÖLDSÉG LEVES ALAPPAL!!!AMINT A RIZS MEGFŐ TÁLALHATÓ!VAGY FEL ÖNTÖM HIDEG VÍZZEL TESZEK BELE EGY KIS SÓT 2-3 BABÉR LEVELET .AMIG FŐ ADDIG KÉSZÍTEK EGY VÉKONY HAGYMÁS RÁNTÁST ŐRÖLT PIROS PAPRIKÁVAL.AMINT A RIZS MEGFŐ RÁ ÖNTÖM A RÁNTÁST ÉS ÖSSZE FORRALOM!JÓ ÉTVÁGYAT!
http://hobbikert.hu/magazin/bemutatjuk-a-legismertebb-padlizsaneteleket.html
Elkészítési idő:A tésztával kezdem. Tálba szitálom a lisztet, elkeverem a sóval, és a közepébe mélyedést készítek. Ide ütöm a tojásokat. Kézzel összegyúrom a tésztát (ha nem áll össze, adok hozzá...
Elkészítési idő: 50 percA tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni - pont elég neki annyi, amíg a tölteléket elkészítjük. A sonkát, paprikát, póréhagymát apróra daraboljuk,...
Elkészítési idő: Kb. 45 perc