1 l tej,0,5 kg rizs,ízlés szerint cukor,3 db vaníliáscukor,5 db tojás,1 citrom reszelt héja,25 dkg margarin,1 csomag mazsola
a tejet a cukor felével fel teszem főni,mikkor fel főt bele teszem a meg rizst,mikkor meg főt a rizs a tejet teljesen magába szívta gyakori kevergetéssel ki ki hűtöm,a tojásokat fel töröm külön választom a sárgáját és a fehérjét utóbbit a maradék cukorral kemény habbá verem, bele reszelem a citrom héját,bele keverem a margarint,a van.cukrot a mazsolát,a tojás sárgáját és habját óvatosan bele forgatom,pici olajjal ki kent tepsibe öntőm és pirosra sütőm a tetejét porcukorral meg hintem,.barack lekvárral tálalom.
Pentru blat, se amestecă bine zahărul cu ouăle, uleiul, vanilia, amoniacul stins cu oțet (eu pun bicarbonat), până ce se dizolvă, după care se adaugă făina, puțin câte puțin, până...
Elkészítési idő:A száraz és a folyékony anyagokat külön edényben elkeverjük, majd összekeverjük őket és beleforgatjuk az aszalt darabolt gyümölcsöket is. Ezután 12 cm magas és 10 cm széles sütőpa...
Elkészítési idő:1. A lisztet és a porcukrot egy nagyobb tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a darált olajos magot, a sót és a kockákra vágott, hideg vajat is. Kézzel (két tenyerünk, vagy ujjaink közö...
Elkészítési idő: 70 perc