Családireceptkönyv.hu

Roston sült hal


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 db tonhal,liszt,só,piros paprika,citrom,

Elkészítés:


a halakat be irdalom és kivül belül be sózom,borsozom,paprikás lisztben meg forgatóm,forró olajban pirosra sütőm.

Roston sült hal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Sáfrányos lazacgolyók rákszószban
Sáfrányos lazacgolyók rákszószban

Kezdjük a lazacgolyókkal: mindent is össze-vissza kaszabolok ninjakardommal és/vagy az aprítógéppel, majd vizes kézzel golyókat formázok és berakom a hűtőbe, hogy felkészüljenek!...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Alufóliában sült tőkehal
Alufóliában sült tőkehal

A tőkehalfilét mossuk, sózzuk (nem sokat) és borsozzuk. Megszórjuk egy kis kakukkfűvel. Fogunk egy alufóliát, és fél evőkanál olajat csepegtetünk rá, amire ráfektetjük a halat, ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tünde
Halászlé (Szivosné Rita)
Halászlé (Szivosné Rita)

Az apróra vágott vöröshagymát zsíron megdinszteljük, ráöntjük a lecsót, beletesszük a gulyáskrémet, a pirosaranyat, a pirospaprikát és felengedjük 5-6 liter vízzel. Beletesszük a s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Céklás marinált halfilé
Céklás marinált halfilé

A céklát megfőzzük, meghámozzuk és karikákra vágjuk. A halszeleteket besózzuk, majd a szokásos módon lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk és bő, forró olajban k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk