4 db tonhal,liszt,só,piros paprika,citrom,
a halakat be irdalom és kivül belül be sózom,borsozom,paprikás lisztben meg forgatóm,forró olajban pirosra sütőm.
A tonhalról öntsük le az olajat/vizet, csöpögtessük le. A hagymát tisztítsuk meg, vágjuk karikákra, a petrezselymet aprítsuk össze. Keverjük őket össze a hallal. Keverjük össze...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA legízletesebb rántott halszeletet fiatal harcsából készíthetjük, de a pikkelyes ponty és csuka is nagyon jó. A süllőfilé, fogasszelet különleges alkalmakra való. Harcsaszeletek v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spagettit sós vízben kifőzzük és kb. 1 decit félre rakunk a főzővizéből. Közben elkészítjük a mártást: olívaolajon egy serpenyőben 2 percig pirítjuk a felszeletelt fokhagymát. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű