menu

Családireceptkönyv.hu

Roston sült hal


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 db tonhal,liszt,só,piros paprika,citrom,

Elkészítés:


a halakat be irdalom és kivül belül be sózom,borsozom,paprikás lisztben meg forgatóm,forró olajban pirosra sütőm.

Roston sült hal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Harcsafilé citrommal és fokhagymával
Harcsafilé citrommal és fokhagymával

A sütéshez használt mennyiségű olajba belereszeljük a citrom héjjét és a fokhagyma gerezdeket, belekeverjük a finomra aprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ebben a pácban úszt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos ponty tepsiben
Sajtos ponty tepsiben

A megtisztított pontyot bevagdaljuk, majd bedörzsöljük ételízesítővel, borssal és finomra vágott bazsalikommal. Az előkészített halat a margarinnal kikent tűzálló tálba tesszük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Elvira
Harcsapaprikás
Harcsapaprikás

A halat megtisztítjuk, kifilézzük és nagyobb szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, az olajban kissé megpirítjuk. Kiszedjük a szeleteket és félre tesszük. A visszamaradt zsiradékba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Hekk
Hekk

A halat felengedem, megpucolom, megmosom. Jénaiba teszem (én feldaraboltam, hogy elférjenek), ráöntöm a tejet és beleteszem a feldarabolt fokhagymát. Éjjel pihentetem a tejben,...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk