1 db csirke,15 dkg zsír,Töltelék,,2 db vízben áztatott zsemle.2 db tojás,20 dkg gomba,só,bors,1 csokor petrezselyem,
A feldarabolt gombát az apróra vágott petrezselyemmel a zsíron megpároljuk, hozzáadjuk a kifacsart zsemlét, a tojást, sózzuk, borsozzuk, majd a masszát a csirke bőre alá töltjük. Készíthetjük úgy is, hogy a tölteléket kizsírozott őzgerincformában külön sütjük, s köretként adjuk a csirkéhez. A gomba helyett összetört csirkemájat is rakhatunk a töltelékbe.
A szalonnát kis kockára vágjuk és elkezdjük kisütni a zsírját. Rátesszük a vékony karikára vágott kolbászt, majd pár percig együtt sütjük őket. A vöröshagymát apró kockára vágjuk,...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát apróra vágjuk, és a zsírban megfuttatjuk. 2. Meghintjük fűszerpaprikával, felöntjük egy kevés vízzel, majd beletesszük a csirkedarabokat. 3. Ezután hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1.Az aszalt szilvákat egy mikró-kompatibilis tálkába rakom, felöntöm vörösborral, és kb. fél percre berakom a mikrohullámú sütőbe. Így gyorsan magába szívja a bor zamatát. Ha már é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, szárazra itatjuk, kockákra vágjuk. A lisztet elkeverjük ízlés szerint sóval, borssal. A húst a fűszeres liszthez adjuk, és jól átforgatjuk benne. A kétféle ola...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű