4 szelet kenyér,10 koktél paradicsom (vagy 3-4 sima paradicsom)1 fej lila hagyma,1 uborka,bazsalikom.ecet,só,bors,olíva olaj,
A szárított kenyeret tegyük egy kevéske vízbe, és hagyjuk hadd ázzanak be. Eközben tisztítsuk meg és aprítsuk fel a zöldségeket.Amikor a kenyér megpuhul, facsarjuk ki, majd morzsoljuk durvára, és tegyük egy nagyobb salátás tálba.Adjuk hozzá a zöldségeket és az aprított bazsalikomot. Keverjük össze a hozzávalókat, majd ízesítsük olívaolajjal, sóval, ecettel, és egy kevéske borssal.Tegyük félórára a hűtőbe, majd tálalhatjuk is. Jó étvágyat!
A csirkemellet felkockázzuk. Körülbelül háromnegyedét betesszük a késes aprítóba, hozzáadjuk a fűszereket, a legvégén a maradék csirkehúst, de azzal már csak addig keverjük, amíg e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A sajtot tegyük egy sütő zacskóba. Egy fazékba forraljunk annyi vizet, hogy majd a sajtot bele tudjuk állítani, ha felforrt, levesszük az edényt a tűzről és bele lóga...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmossuk, felaprítjuk, a mozzarellagolyókat félbevágjuk, s egy tálba halmozzuk. Sózzuk-borsozzuk, picit cukrozzuk, megszórjuk bazsalikommal. Ráöntjük az ecetet és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót, krémsajtot, tormát, 2 evőkanál tejföl, sót, borsot egy tálban mixerrel összekeverjük, hogy jó krémes legyen. A torma mennyisége növelhető ízlés szerint. A tejfölt kétszerr...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz