1 kg kukorica fagyasztott 5 dl Főzőtejszín 1 fej vöröshagyma Rama margarin sajt pirospaprika bors só Delikát ételízesítő
Feldarabolt hagymát margarinon megpároljuk, hozzáadjuk a kukoricát, és a tűzről levéve pirospaprikával ízesítjük. Kevés vízzel felöntjük (kb.1 liter), összefőzzük,majd tejszínt adunk hozzá és újra felforraljuk.
Ízesítjük sóval, borssal , ételízesítővel. Reszelt sajttal tálaljuk.
1. Előző este beáztatom a feles borsót. 2. Másnap felszeletelem a szalonnát, bevagdosom, kisütöm és félreteszem. 3. A zsíron megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát, megs...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítése: Az előző este beáztatott paszulyt a füstölt hússal puhára főzzük.Közben a madársalátát vagy fejes salátát felvagdaljuk, megsózzuk, többször kicsavarjuk, és a vagdalt z...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA hagymákat megpucoljuk, a vöröshagymát 4-be vágjuk a fokhagymát gerezdekbe hagyjuk. A vajat felmelegítjük, a hagymákat megpirítjuk, de ne legyen barna. Közben az erőleves kock...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA vajból és lisztből rántást készítünk. Felöntjük az alaplével,belereszeljük a répát, borssal ízesítjük és forrástól számítva 10 percig főzzük. Reszelt sajttal megszórva tálaljuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű