1 kg kukorica fagyasztott 5 dl Főzőtejszín 1 fej vöröshagyma Rama margarin sajt pirospaprika bors só Delikát ételízesítő
Feldarabolt hagymát margarinon megpároljuk, hozzáadjuk a kukoricát, és a tűzről levéve pirospaprikával ízesítjük. Kevés vízzel felöntjük (kb.1 liter), összefőzzük,majd tejszínt adunk hozzá és újra felforraljuk.
Ízesítjük sóval, borssal , ételízesítővel. Reszelt sajttal tálaljuk.
Az apróra vágott vöröshagymát kevés olívaolajon lepirítjuk, pár perc után pedig hozzádobjuk a szintén apróra vágott fokhagymát. A cukkinit kisebb kockákra vágjuk és a hagymához ad...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. Egy jó nagy lábosban felhevítjuk az olajat, rádobjuk a húst es fehéredésig pirítjuk. A zöldségeket felkockázzuk és a húshoz adjuk. (Személ...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy közepes lábasban a cukrot feltesszük olvadni, közepes hőfokon. Nem kevergetjük, csak mikor már elkezd aranyszíne lenni, és majdnem az egész felolvadt! 2. Közben a megmosott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megtisztítjuk és vékonyra szeleteljük.( én szegfügombából készitettem ) 2 evőkanálnyi olajon a vöröshagymát megdinszteljük. A többi zöldséget megtisztítjuk, és vékony...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű