A töltelékhez
80 g mogyoróvaj
25 g vaj
20 g pillecukor
100 g porcukor
A bevonathoz
80 g étcsokoládé (45-59%-os, olvasztott)
A díszítéshez
1 teáskanál földimogyoró (sózatlan, pirított)
A vajat, mogyoróvajat és a pillecukrot kb 10-15 másodpercre berakjuk a mikrohullámú sütőbe, hogy enyhén megolvadjon a marshmallow és a vaj. Csak puhának kell lenni, ne folyjon.
A vajat, mogyoróvajat és a pillecukrot kb 10-15 másodpercre berakjuk a mikrohullámú sütőbe, hogy enyhén megolvadjon a marshmallow és a vaj. Csak puhának kell lenni, ne folyjon.
A csokit vízgőz fölött megolvasztjuk és villa segítségével belemártjuk a golyókat. Sütőpapíros sík felületre tesszük, és mindegyik tetejét megszórjuk az apróra vágott mogyoróval hűtőbe rakjuk 10-15 percre, amíg a csoki megdermed a bonbonokon.
El is készültek a mogyoróvajas bonbonok.
1. A vajat a cukrokkal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat és tovább habosítjuk. 2. A lisztet kikeverjük a sütőporral és a kakóporral. 3. A lisztes keveréket és a tejet...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA lisztet, a porcukrot és a sütőport keverd össze, a felét öntsd a kivajazott tepsibe, majd morzsold rá a túrót. A tejfölt keverd el a vaníliás cukorral, és öntsd a túróra, majd ta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat az olajjal és a cukorral habosra keverjük. A többi hozzávalóval elkeverjük és sütőpapíros tepsibe öntjük. 175 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük.
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA darál kekszet a kakaóporral összekeverjük. A puha margarint, a cukorral és a meleg tejjel elkeverjük, hogy a cukor elolvadjon Ráöntjük a kakaóporral összekevert kekszre és hozz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű