25 dkg cukor
12 dkg margarin
50 ml víz
20 dkg tejpor
5 dkg cukrozatlan kakaópor
10 dkg puffasztott rizs
A cukrot és a vizet egy edénybe tesszük, lassú tűzön felforrósítjuk, folyamatosan kavargatjuk, majd hozzáadjuk a margarint. A kakaóport és a tejport összekeverjük. Amikor a cukor és a vaj is felolvadt, a szirupot levesszük a tűzhelyről és belekeverjük a tejporos kakaót, jól összekavarjuk, majd hozzáöntjük a puffasztott rizst. A sűrű csokit egy fóliával bélelt tepsibe öntjük és pár órán át pihentetjük, amikor szilárd állagú, szeletelhetjük.
A csokoládét a vajjal együtt vízgőz fölött megolvasszuk és belekeverjük a habtejszínt (nem kell felverni). Ezzel megkenjük a babapiskótákat és egy tortaformába lerakunk egy sort. K...
Elkészítési idő:A mandulát a mézzel és a forróvízzel alaposan összekeverem, majd 5-10 perc állás után leszűröm, és a leírásnak megfelelően elkészítem a pudingot (tej helyett a mandulás lét használ...
Elkészítési idő: 30A krémhez a citromhéjat, citromlevet, tejfölt összekeverjük, ízlés szerint porcukorral ízesítjük. A tejszínt felverjük a vaníliás cukorral és a habfixálókkal, majd az egészet öss...
Elkészítési idő: