- 4 kg sárgabarack
- 3 csomag 3:1-hez zselésítőszer
- 1 kg cukor
1. A sárgabarackokat lobogó vízzel leforrázzuk és 10 percig állni hagyjuk.
2. Lehúzzuk a héját és kimagozzuk.
3. Fazékba öntjük és összeturmixoljuk.
4. Hozzáadjuk a zselésítőszert és elkeverjük.
5. Állandó keverés mellett felforraljuk.
6. Hozzáadunk min. 70 dkg max. 1 kg cukrot, ízlés szerint, és felforraljuk.
7. Az előre alaposan elmosott és szárazra törölt üvegekbe merjük, lezárjuk és 5 percre fejjel lefelé fordítjuk az üvegeket.
A tonhalat megtisztítjuk, olívaolajjal bedörzsöljük, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát kb. 5 percig grillezzük, és szép pirosra sütjük. A burgonyát 4 felé vágjuk, és olajban...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Óvatosan üss el szép nagy fácánt, úgy, hogy ne roncsold szét. Rosszabbik esetleg a „Tolbuchin Körúti” Nagycsarnokban vedd meg. Mondj el imát érte, hogy az égiek neked s...
Elkészítési idő: kb.5 óra Nehézség: Közepes