Alapanyagok: 2db csirkemell
1 csomag spagetti (durum)
1 dl szójaszósz
jó fél csomag curry
1-1csomag sárgarépa, fehérrépa
1 db zeller
1 db karalábé
2 db hagyma
1 db paprika
1 doboz távol keleti zöldség (konzerv, bambuszcsíra bambuszrügy, stb.)
só
ELKÉSZÍTÉS
A csirkemellet lefejtjük a csontjáról és vékony csíkokra szeleteljük, enyhén besózzuk és megszórjuk curryvel.1-2 órát pihenni hagyjuk. Odatesszük forrni a vizet a tésztának. A zöldségeket megtisztítjuk és úgy 3-4 mm vastagra szeleteljük. A hagymát karikába vágjuk és megdinszteljük. Miután ez megvan akkor a zöldségeket is mellétesszük dinsztelődni ez kb. 10-15 perc. Vigyázzunk, nehogy nagyon puha legyen. A csirkemelleket ezután pici zsíron 2 perc alatt megsütjük. A megpárolt zöldségekhez hozzáadjuk és nyakon öntjük a szója szósszal és a curryvel. Miután a tészta is kifőtt így azzal is dúsítjuk a VOK tálat. Alaposan elkeverjük és még egy picit megkóstoljuk, hogy mi az ami még esetleg hiányzik belőle. A currynek ki kell, hogy érződjön alaposan.
Elkészítési idő kb: 1 óra
5-6 éhes embernek nagyon ajánlott.
FORRÓN TÁLALJUK !!!
Jó étvágyat kívánok !
Szegedi András
aki szeret főzni
Szigetszentmiklós, 2004. Július 7.
Az erdei gyümölcsöt és a meggyet forraljuk fel egy lábasban, majd adjuk hozzá a szegfűszeget és a fahéjat. Állandó keverés mellett még adjuk hozzá a már elkészített pudingot, és ön...
Elkészítési idő:A jól megmosott tüdőt, szívet, nyelvet fokhagymás, babérleveles, sóval, egész borssal ízesített vízben feltesszük főni és még beledobunk 1 nagy fej egészben hagyott, megtisztított...
Elkészítési idő: