6 evőkanál cukor
3 evőkanál víz
2 evőkanál kakaópor
1 evőkanál liszt
3 evőkanál olajat
pár csepp ecetet.
A hozzávalókat folyamatos kavargatás mellett felfőzzük, majd levesszük a tűzről, de nem hagyjuk teljesen kihűlni. Amikor még langyos, belekeverünk 3 evőkanál olajat + pár csepp ecetet. Ha ezzel a csokimázzal borítasz be sütit, a szeletelésnél használj forró vízbe mártott kést
Elkészítés: 1. A túrót villával nagyon alaposan áttörjük, a krémtúróval, a citromhéjjal, a fele citromlével és édesítőszerrel simára keverjük. 2. Az almát megmossuk, a magház...
Elkészítési idő:Az öntethez valókat összekeverjük, lehűtjük. A töltelékhez megmossuk, megtisztítjuk a hozzávalókat, egy tálkába szabdaljuk ollóval a snidlinget, a lilahagymát szálára, a papriká...
Elkészítési idő:-5 liter langyos vizben elkeverjük a cukrot -a citromot karikára vágjuk,a citromsóval meg a bodzavirágokkal együtt beletesszük egy beföttesüvegbe -majd ráöntjük a cukros vizet...
Elkészítési idő: 25 perc