50 dkg pépesre darált csirkemell
2 tojás
200 ml főzőtejszín
1 tk. kókuszzsír
1 gerezd tört foghagyma
1 ek. liszt
ízlés szerint só, fűszerek
A húst érdemes pépesre darálni mert ha nem akkor fasírt állaga lesz.
A hozzávalókat összedolgozzuk, fűszerezzük.
Műbélbe töltjük és kb 1 órát főzzük. Hűtve szeleteljük.
nem lesz olyan kemény mint a bolti.
zöldségeket meghámozzuk, megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk. A rendelkezésünkre álló eszközzel aprítjuk vagy daráljuk a petrezselyemmel és a zellerzölddel együtt, lemérjük, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit megfőzzük, felkarikázzuk. A hagymát vékony szeletekre vágjuk, beletesszük egy edénybe és leöntjük a víz, ecet, édesítő, só, borsból készült páclével. Kb. 1 órát állni hag...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű5 tojás és kb. 2-3 evőkanál zabpehelyliszt valamint egy csipet himalája só hozzáadásával palacsintát sütöttem. (Teflonos palacsinta sütő alá még kókuszzsírra sem volt szükség.)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKezdd azzal, hogy alaposan megmosod az összes zöldséget hideg folyó víz alatt. Hámozd meg a répát, a paszternákot, a petrezselymet és a kohlrabit. Valamint pucold meg a hagymát, f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű