Maradék piskóta + babapiskóta
összeállításkor dió
A puncs sziruphoz
3 dl víz
20 dkg cukor
3 ek rum
1 narancsból nyert narancshéj (reszelve)
1 citromból nyert citromhéj (reszelve)
20 dkg mazsola
A csokiöntethez
1 dl víz
5 ek cukor
1 púpozott ek cukrozatlan kakaópor
3 ek rum
3 csomag vaníliás cukor
A vanília krémhez
1 l tej
2 tasak vaníliás pudingpor
5 ek cukor
2 csomag vaníliás cukor
5 dkg vaj a végén
egyenként felfőzni az öntetet, krémet...
összeállítom, áll pár órát, tálaláskor tejszínhab
A tojás fehérjét pici sóval felverjük. A tojás sárgáját összekeverjük a krémsajttal, fahéjjal, vaníliás cukorral. Összeforgatjuk a felvert tojás fehérjét a krémsajtos kencével....
Elkészítési idő:A cukrot pirítjuk bele a vaj elkeverni, utána tejszín,főzőlap lekapcsolás só és vanília belekeverés, 15-20 dkg krémhez keverni
Elkészítési idő:Szitálni a lisztet,sütőporral sárgáját cukorral verni,hozzá a tejet beleönteni a szitált lisztet,és utána a felvert fehérjét. 2 sütőformában 180 fokon 40 percig sütni.
Elkészítési idő: