- 25 dkg krémsajt
- 12 dkg porcukor
- 4 tojás
- van. cukor
- 25 dkg babapiskóta
- 2 dl kávé
- rum
- fahéj
- kakaópor
A tojás fehérjét pici sóval felverjük.
A tojás sárgáját összekeverjük a krémsajttal, fahéjjal, vaníliás cukorral.
Összeforgatjuk a felvert tojás fehérjét a krémsajtos kencével.
A kapott krémet a kávéba forgatott babapiskótákkal rétegezzük.
A tésztát összedolgozzuk és egy éjszakán át pihentetjük. Sütéskor négyfelé osztjuk és amivel nem dolgozunk, a ahűtőben tartjuk. A tésztát bőven alálisztezve körré nyújtom és 16 r...
Elkészítési idő:Az almákat meghámozom és negyedelem majd beleforgatom fahéjas cukorba és gáztepsibe rakva előmeligett sűtőben 180 fokon 20 percet aszalom. Közben a tojássárgáját kikeverem a vajja...
Elkészítési idő: 1 óraA tojást felverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, sót, szódavizet és tovább keverjük, míg homogén, csomómentes nem lesz. Minimális olajat teszünk a masszába, ezt is elkeverjük. Olajj...
Elkészítési idő: