Családireceptkönyv.hu

Tiramisu 2.


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 25 dkg krémsajt
- 12 dkg porcukor
- 4 tojás
- van. cukor
- 25 dkg babapiskóta
- 2 dl kávé
- rum
- fahéj
- kakaópor

Elkészítés:


A tojás fehérjét pici sóval felverjük.
A tojás sárgáját összekeverjük a krémsajttal, fahéjjal, vaníliás cukorral.
Összeforgatjuk a felvert tojás fehérjét a krémsajtos kencével.
A kapott krémet a kávéba forgatott babapiskótákkal rétegezzük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mária
Omlós dióskifli
Omlós dióskifli

Tészta: A lisztet a vajjal, tojássárgával, pici sóval, 1 ek. cukorral és a tejföllel összegyúrjuk. 1 órát pihentetjük. Kés fok vastagságúra (2 mm.) kinyújtjuk és kb. 24 négyzetre...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: István
Sport szelet
Sport szelet

a darált kekszet a margarinnal, cukorral és a kakaóporral elmorzsoljuk. Annyi tejet adunk hozzá, hogy formázható kemény masszát kapjunk. Egy kisebb méretű tepsibe folpack-ot terít...

Elkészítési idő: 15perc
Nehézség: Nehéz
share
Túrógombóc
Túrógombóc

A túrót jól összedolgozzuk a 3 tojássárgájával, búzadarával, sóval és szódabikarbónával. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, ezt követően hozzáadjuk a masszához. 1-2 órán...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Adrien
Gesztenyepüré
Gesztenyepüré

A gesztenyék héját éles kés hegyével kereszt alakban bevágjuk, de vigyázzunk arra, hogy ne sértsük meg a gezstenye húsát. Egy nagyobb, keskeny peremű tepsit vagy sütőlapot béleljün...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk