1/2 csésze nagyon sűrű szederlé, 2 tojás fehérje, 4 kanál cukor, színes drazsé
1. A gyümölcslét, a cukrot és a fehérjét addig keverjük turmixgépben, amíg sűrű habot nem ad.
2. Ekkor kelyhekbe tálaljuk, s a színes drazsékkal díszítjük.
A tojássárgáját habosítsuk ki, habosnak, világos színűnek kell lenni, mint maikor a piskótához készítjük. Közben tegyük fel a vizet és a cukrot sziruposodni. Fontos, hogy szirup á...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkeverd össze a dolgokat
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 180 fokra. A mákot elkeverjük a sóval és a cukorral. A vajból egy nagy evőkanálnyit félreteszünk a formák kenéséhez, a többit felolvasztjuk. Előkészítünk né...
Elkészítési idő: 10+20 perc Nehézség: KönnyűA meggyet megmossuk, kimagozzuk, majd a levét kissé kinyomkodjuk (nem nagyon csak picit). Egy edénybe olajon megpirítjuk a búzadarát, hozzáöntjük a kinyomott meggylevet és megforra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű