3 evőkanál cukor,
fél dl víz,
1 evőkanál liszt,
2-3 kanál tej,
3 tojássárgája,
3 evőkanál cukrot sötétbarnára pirítunk, és fél dl vízzel feleresztve felfőzzük. (A pirított cukor a víz hozzáadásakor megkeményedik, de pár perc múlva felolvad.) Egy csapott evőkanál lisztet 2-3 kanál tejjel, 3 tojássárgájával simára keverünk; hozzáadjuk a langyosra hűlt karamelles vizet, és annyi tejet, hogy az egész massza 4 dl legyen. Ízlés szerint cukrozzuk, és gyenge tűzön sűrűre főzzük. A tűzről levéve tovább keverjük a krémet, és ha már langyosra hűlt, 10 dkg vajjal simára keverjük.
A margarint lassú tűznél felolvasztjuk, hozzáadjuk a 25 dkg cukrot, a kakaót, a diót, a tojást, és egy kanálnyi lisztet. Mindezt jól összekeverjük, és egy előkészített formába adag...
Elkészítési idő:A hozzávalókat összekeverjük, majd egy serpenyőben kevés kókuszolajat felforrósítunk, belekanalazzuk a túrós masszát (1 evőkanál=1 túrós puffancs) és közepes lángon mindkét oldaluk...
Elkészítési idő:A tojásokat, margarint és a cukrot habosra kikeverni Hozzáadjuk a vaniliás cukrot, tejet, mézet, és a sütőporral elkevert lisztet. Zsírozott, lisztezett tepsibe önteni és megsütn...
Elkészítési idő: