Hozzávalók
sütéshez:
2 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
250 g búzaliszt (BL55)
415 ml 2,8%-os tej
120 ml étolaj
10 g kristálycukor
15 g sütőpor
2 g só
Elkészítés
1
Melegítsd elő a gofrisütőt.
2
A tojásokat keverd habosra, majd mérd hozzá az összes többi alapanyagot, és keverd addig, míg teljesen csomómentessé nem válik a keverék.
3
A masszát merőkanállal szedd a forró gofrisütőbe, és kb. 4 perc alatt süsd készre.
4
Csokoládé vagy vanília pudinggal és tejszínhabbal kínáld.
A darálékot sütőpapíros kisebb tepsiben ellapítjuk. A krémet ráöntjük a tésztára,csak egy kicsit hagyunk a tálban. Ezt megkakaózzuk,nyomózsákból a krémre egyforma pöttyöket nyomun...
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: KözepesMargarin+tojás+cukor+van.cukor+sütőpor citrom héja vagy a kakaó ezt össze keverem majd a liszt . a kiment tepsibe öntőm és a gyümölcsöt rászórom. És mehet a meleg sütőbe tű próbáig...
Elkészítési idő: Kb:30perc Nehézség: KönnyűElőször is hántsuk meg az almát, vágjuk 8 részre és távolítsuk el a magházát. A mélyhűtött tésztát már a sütés megkezdése előtt vegyük ki a hidegből, hogy kiengedjen, ha ez megtört...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjéből kemény habot verünk, ezután a cukrot és a tojások sárgáját is beledolgozzuk. A diót, a sütőport és a lisztet összekeverjük és beleforgatjuk a habba, rumaromáva...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű