- 30 dkg étcsoki
- 30 dkg margarin vagy vaj
- 6 tojás
- 25 dkg porcukor
- 12 dkg liszt
Az étcsokit a margarinnal gőz fölött összeolvasztjuk.
Az hozzávalókat összekeverjük, kivajazott tepsiben kb 25 percig sütjük.
A tejet kis lábasban meglangyosítjuk és elkeverjük benne a szalalkálit. A lisztet a puha (szoba-hőmérsékletű) Ramával, a tojások sárgájával és a porcukorral mély tálban összegyúrju...
Elkészítési idő: 30 percA lisztet, a cukrot, a sót, a tojást és a vajat összegyúrjuk. A tésztát két egyenlő részre osztjuk. Az egyikhez hozzágyúrjuk a kakaót, a másikhoz pedig a joghurtot....
Elkészítési idő:A két fehérjéből kemény habot verünk. Hozzáadjuk a borecetet és a porcukrot, ezekkel együtt egy fél óráig kanállal kavarjuk. Ez kiváltható robotgép lassú fokozatra kapcsolt keverő...
Elkészítési idő: