60 dkg liszt, 40 dkg rama, 20 dkg porcukor, 1,5 cs. sütőpor, 2 cs. vaníliás cukor, 2 tojássárgája, citromhéj,
Az Islernek csak annyi a különbség, hogy csokival vonjuk be!
A langyos tejbe morzsolom az élesztőt, hozzáadok egy csipet sót, és felfuttatom. Közben a lisztet és a zsírt összemorzsolom, hozzáadom a porcukrot, a sót, a tojásokat és végül a...
Elkészítési idő: kb 2 óra Nehézség: KözepesEzeket ha összekevertem, beleteszek kb. 1/2 zacskó tésztát (kocka vagy hosszúmetélt) nyersen, amennyit ellep a krém. 1-2 órát hagyom állni, hogy a tészta jól megszívja magát. Ezutá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt pici cukorral a melegített tejben felfuttatjuk, és a többi hozzávalókkal összegyúrjuk, jól kidolgozzuk. Fél órát meleg helyen letakarva pihentetjük. 3 mm vastagra ki...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tököt lereszeljük, besózzuk és kicsit állni hagyjuk. A mákot elkeverjük a cukorral, a citrom és narancshéjjal, a fahéjjal és a narancslével. A tököt kinyomkodjuk és a mákh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű