- 65 g kókuszreszelék
- 40 g kókuszolaj
- 50 g Cocomas
- 10 g kókuszliszt
- 10 g vaníliás eritrit
- 40 g Szafi Fitt süteményliszt
- 10 g szeletelt mandula vagy 16 szem blansírozott mandula
- plusz kókuszreszelék a forgatáshoz
Az összes hozzávalót kimérjük, alaposan összegyúrjuk és kigombócozzuk.
Ha szeletelt mandulánk van csak kéznél, akkor azt is nyugodtan keverjük a masszába, nem baj, ha összetörik.
Ha blansírozottat használunk, azt a gombócok közepébe nyomkodjuk.
Kókuszreszelékbe forgatjuk.
Nem kell hűtőben tárolni.
A megadott mennyiség 16 darabra elegendő.
A tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük egy elektromos habverő segítségével. Hozzáadjuk a mascarponét és a mandula aromát (opcionális) és kemény, habo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat elkeverjük a cukorral, vaníliás cukorral. Hozzáadjuk az olajat és jól összekeverjük. A többi hozzávalót is hozzáadjuk és legvégül az almát dolgozzuk bele. Sütőpap...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, 25*20 cm-es, zsírozott tepsibe nyújtjuk. A meggyet leszűrjük, a levét felfogjuk és alaposan lecsepegtetjük. A lecsepegtetett meggye...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA lisztben elkeverjük a csipet sót, beleszitáljuk a porcukrot - összekeverjük. Elmorzsoljuk a vajjal, hozzáadjuk a tojássárgáját és összegyúrjuk a tésztát. Folpackba csomagol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű