2 zacskó Győri édes keksz /bármilyen ízű/
125 gramm olvasztott vaj
2 tábla Boci tejcsokoládé
1 tábla Boci étcsokoládé
2,5 dl Hulala tejszín
gyümölcs (málna,áfonya,szeder)
A kekszet ledaráljuk és az olvasztott vajjal elkeverjük, majd a muffin formába szétnyomkodjuk úgy, hogy vastagabb fala legyen.
A tejszínt felforralni, majd beletördelni a csokoládékat. Jól elkeverjük, majd a kekszes kosárkákba töltjük. (melegen)
1 órára hűtőbe tesszük és utána nyomkodjuk bele a gyümölcsöt (lehet fagyasztott is)
4-5 órára hütőbe rakjuk.
Ha a formába muffin papírokat teszünk, akkor könnyebb lesz majd kivenni a kosárkákat.
A lisztet egy mély tálba teszem, közepébe a tejfölt, a sót és az ecetet. Gyúrás közbe öntöm hozzá a vizet, annyit, hogy jól gyúrható legyen. Fél órát pihentetem, majd elnyújtom, me...
Elkészítési idő:A kókuszzsírt felmelegítem. Bele az eritrit és a kakaópor, plusz kókuszreszelék. Formába és hűtőbe.
Elkészítési idő: