0,5 l tej
2 ek liszt
1 cs csokipudingpor
1 ek kakaó
10 dkg porcukor
25 dkg margarin
2 cs háztartási keksz ( négyzet alakú, kb 1 kg)
A tejet felforraljuk, közben egy lábasba beletesszük a lisztet, a pudingport és a kakaót, összekeverjük, hozzáadjuk a porcukrot és a margarin kockát, jól összekeverjük, végül hozzáadjuk a tejet és sűrű krémet főzünk belőle. A kekszet egymás mellé rakjuk (5x8 as sorok). Erre kerül a krém és rétegezzük (kb 4 réteg lesz belőle). 1 napig pihentetjük.
Az előírtnál több krém kell, mert ennyivel egy kicsit száraz!
Az egész tojásokat keverd habosra az édesítővel, legalább 4-5 percig, míg kifehéredik és kicsit megnő a térfogata. A száraz hozzávalókat vegyítsd el, majd felváltva add a folyadékk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet durvára daráljuk, és összekeverjük a felolvasztott vajjal. Egyenletes belenyomkodjuk egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformába, és 165 fokra előmelegített sütőben (gázsütőn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a cukorral elkeverjük, majd az összes többi hozzávalót beletesszük, és robotgéppel összekavarjuk. A lisztet lassanként adagoljuk hozzá, csak annyit, amennyit felvesz, mert...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű