20 dkg liszt
20 dkg porcukor
1,5 dl olaj
1 kávéskanál fahéj
3 egész tojás
3 dl reszelt répa
5 dkg dió
5 reszelt csoki
vaníliás cukor
sütőpor
A hozzávalókat jól összekeverjük, közepes lángon kisütjük.
A tésztát középen elvágjuk, lekvárral bekenem a tésztát, majd kívülrő szintén bevonjuk.
A tortaszeleteket porcukorba forgatjuk.
Színezhetjük amilyenre szeretnénk. kiváló fondant tetejére pl . víz készítésére.
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA pudingport a kristálycukorral és a tejjel sűrűre főzzük, levesszük a tűzről, hozzáadunk 5 dkg vajat, és időnként megkeverve kihűtjük. A maradék vajat habosra kavarjuk a porcukor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPiskóta készítése: A négy egész tojást és a cukrot elektromos habverővel legalább öt percig keverjük maximális fokozaton, majd beleforgatjuk a liszttel elkevert kakaót. Papírral k...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. 30 dkg darált kekszet 10 dkg margarinnal és 5 dkg porcukorral, egy kevés tejjel összegyurmázni és kibélelni vele 1 lecsatolható oldalú tortaformát (21 cm-t). 2. 50 dkg geszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű