menu

Családireceptkönyv.hu

Pizzás csiga


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók: 50 dkg liszt, 3 dkg élesztő, 1 púpos evőkanál tejföl, 1 evőkanál olaj, 2,4 dl víz, 2 kiskanál só, 1 kiskanál cukor

Töltelék: pizzakrém, kb. 15 dkg gépsonka, 10-15 dkg reszelt sajt

Elkészítés:


A hozzávalókat összegyúrjuk, vagy dagasztógépbe tesszük, ha megkelt, téglalapra nyújtjuk.
Ráteszünk a pizza krémet, a sonkaszeleteket, és a reszelt sajt 3/4-ét.

Feltekerjük mint a rétest, és 2 ujjnyi vastagra vágjuk.
A korongokat tepsire helyezzük, és sajttal megszórjuk.

Előmelegített sütőben 200 fokon 20 percig sütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Én nem csak gépsonkát, hanem apróra szelt bacont is szórtam rá és füstölt sajtot is használtam. Én a tésztából 2 nagy téglalapot készítettem. (így nem volt olyan vastag a tészta. )

Pizzás csiga

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Mini corn dog
Mini corn dog

A vajat elektromos habverővel habosra verjük. Hozzáadjuk a görög joghurtot, majd a tojást és a tejet, végül a sütőporral elkevert kétféle lisztet és a sót. Csomómentesre dolgozzuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Hagymás pogácsa
Hagymás pogácsa

A tejet meglangyosítottam, beleszórtam a cukrot, majd belemorzsoltam az élesztőt. Hagytam 10 percig pihenni. A vajat elmorzsoltam a liszttel, majd belekevertem a sót. Közepébe egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyöngyi
sajtos rúd
sajtos rúd

a lisztet a margarinnal összedolgozzuk, majd beletesszük a túrót is és avval is egy kicsit tovább dolgozzuk, hűtőben pihentetjük legalább pár órát, akár egy éjszakát, egy napot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Sajtos bolyhocska, vagy szakállas pogácsa
Sajtos bolyhocska, vagy szakállas pogácsa

A tésztához valókat összegyúrjuk és hűtőszekrényben fél órát pihentetjük. Utána belisztezett deszkán kb. 2 milliméter vastagságúra nyújtjuk, majd kicsi pogácsa szaggatóval kiszúr...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk