A vaníliás réteghez
2 csomag vaníliás pudingpor
700 ml tej
3 evőkanál cukor
A narancsos réteghez
2 csomag vaníliás pudingpor
700 ml narancslé
1 evőkanál cukor
200 ml hideg tejben elkeverjük a pudingport, a maradék tejet a cukorral felforraljuk. Hozzáöntjük a pudingos keveréket, és folyamatosan kevergetve besűrítjük.
Olajjal vékonyan kikenjük a formát, és beleöntjük a forró zselét, majd langyosra hűtjük.
Ugyanígy készítjük a narancsos réteget is, amit rásimítunk a kihűlt pudingra.
2-3 órára hűtőbe tesszük, majd szeleteljük.
Ízlés szerint más gyümölcslével is készíthetjük.
Először elkészítjük a túró tölteléket.A túrót keverjük ki a tojással,cukorral,van.cukorral,tojással,hozzáadjuk a citrom héját ,búzadarát. A tojássárgáját elkeverjük a cukorral,adj...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűtészta hozzávalóit egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk egészen addig amíg krémessé válik. A tészta felét sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és 10-12 percen át sütjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket egy tálba téve összeturmixoljuk. Még tettem bele egy kis mazsolát és aprított diót, mert azt úgy szeretem, és kizsírozott gyümölcskenyér formába öntöttem! Majd betettem a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, alul-felül sütésre. 2. A hozzávalókat a meggy kivételével összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt, vagy kivajazott/kizsírozott tepsibe öntjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű