A vaníliás réteghez
2 csomag vaníliás pudingpor
700 ml tej
3 evőkanál cukor
A narancsos réteghez
2 csomag vaníliás pudingpor
700 ml narancslé
1 evőkanál cukor
200 ml hideg tejben elkeverjük a pudingport, a maradék tejet a cukorral felforraljuk. Hozzáöntjük a pudingos keveréket, és folyamatosan kevergetve besűrítjük.
Olajjal vékonyan kikenjük a formát, és beleöntjük a forró zselét, majd langyosra hűtjük.
Ugyanígy készítjük a narancsos réteget is, amit rásimítunk a kihűlt pudingra.
2-3 órára hűtőbe tesszük, majd szeleteljük.
Ízlés szerint más gyümölcslével is készíthetjük.
A liszthez hozzá keverjük a sütőport, bele tesszük a light margarint, a tojást, a sót, és az édesítőt, majd a mazsolát, és jó alaposan összedolgozzuk tejjel. Ha szükséges, még adj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a margarinnal habosra keverni, hozzáadjuk a tojást, azzal is jól elkeverni. Utána az őrölt fahéjjal összekevert kakaót, majd a sütőporral elkevert lisztet és a tejet felvá...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűJelenleg itt vagy: Főoldal > Cikkek > Tippek > Olajos piskóta: Itt a siker garantált Olajos piskóta: Itt a siker garantált piskóta4 Dátum: 2015-03-11 / Írta: Budai István / Lá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHabbá keverjük a tojások fehérjét, majd a tojássárgákat egyenként hozzáadjuk és tovább keverjük. Óvatosan, nehogy a hab összetörjön, közé keverjük a lisztet, végül a megolvasztott,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes