40 dkg sertéscomb
25 dkg zöldborsó
20 dkg konzerv gomba
2 gerezd fokhagyma
1 zöldpaprika
1 paradicsom
só
bors
A húst ujjnyi csíkokra szeleteljük, megszórjuk sóval, borssal, és beletesszük az Okosedénybe. Hozzáadjuk a borsót, a gombát, az apróra darabolt paprikát, paradicsomot. Rátesszük a zúzott fokhagymát is. Az egészet jól átkeverjük.
„Sertés” programon megsütjük.
Ha túl sok leve lenne, akkor a végén a „Szabad főzés” programon, nyitott fedő mellett kicsit átpirítjuk. Célszerű megkeverni közben.
Tálalás: Sült burgonyával összeforgatva tálaljuk.
A darált húst egy tálban összedolgozzuk a tojással, majd sóval, borssal fűszerezzük. A masszából nedves kézzel 12 kis gombócot formázunk és serpenyőben felforrósított olajban körbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát, a krumplit, a hagymát, a paprikát duci gerezdekre vágjuk, a kolbászt karikázzuk, a szalonnát nagyon vékonyra szeljük (én szeleteltet veszek). A tepsi közepét kirakjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát csíkokra vágjuk, a húst bevagdossuk a lyukakba beledugjuk a fokhagyma csíkokat. Beforgatjuk a fűszersóba. Egy tepsibe vagy jénai tálba beleteszünk 2 evőkanál olajat c...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Könnyű