500 g cékla
1 evőkanál ecet
negyed teáskanál só
1 teáskanál cukor
100 ml olívaolaj
1 hagyma
3 gerezd fokhagyma
bors
A meghámozott céklát reszeld le. A zúzott fokhagymát kavard hozzá. Öntsd rá az ecetet, keverd össze és hagyd állni félórán keresztül. A hagymát szeleteld fel és pirítsd meg az olajban. Öntsd a céklához az olajjal együtt. Fűszerezd, keverd össze és tedd hűtőbe 1 órára.
Készíthető főtt és nyers céklából is!
1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, egy tepsibe simíts sütőpapírt 2. Egy percre mártsd a brokkolit forró vízbemajd öblítsd le hideg vízzel, és tedd aprítókéses robotgépbe, morzs...
Elkészítési idő:Ez egy nagyon gyorsan elkészíthető, de mégis nagyon dekoratív és finom hidegtálra való étel. Persze elkészíthetjük csak egyszerűen reggelire vagy vacsorára is. A lényeg, hogy előre...
Elkészítési idő: 30 percEgy pohár bulgur, én egy vizespoharat használtam, abból lesz 2 személyre való bő adag. Egy tálba öntöd, a bulgurt, hozzáöntesz 2 pohár forrásban levő vizet és letakarod. Félretesze...
Elkészítési idő: