* 1,5 kg ecetes cékla,
* 6 fej vöröshagyma,
* só, cukor ízlés szerint,
* póréhagyma a díszítéshez.
Az ecetes céklát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Lereszeljük a hagymát is, hozzákeverjük a céklához, és a keveréket ízlésünk szerint sóval-cukorral ízesítjük. Két villával az egészet alaposan összekeverjük, majd a tetejét vörös-vagy póréhagyma-karikákkal díszítjük.
A padlizsánt egy centis kockákra vágjuk és 6 gerezd fokhagymával együtt, sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, sózzuk, borsozzuk és vékonyan meglocsoljuk kb. 1-2 evőkanál olívaola...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForgasd át a csirkemellkockákat fehéredésig a forró zsiradékon. Locsold meg őket a citromlével, és add hozzájuk a fűszereket. Folyamatos kevergetés mellett pirítsd őket ropogósra....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Nudeln kochen und abkühlen lassen. In der Zeit Paprika, Zwiebel und Tomaten waschen und in kleine Stücke schneiden. Alles zusammen mit dem Thunfisch in einer Schale mischen....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát vékony karikákra vágjuk és rászórjuk a sót, cukrot. A paradicsomot negyedbe, nyolcadba vágjuk, és hozzáadjuk a hagymához. Ráöntjük az ecetet, az olajat, rászórjuk a petre...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű