1/2 kg csirkemell
1/2 kg főtt kukorica
1/4 csomag oregano
1/4 csomag bazsalikom
2-3 gerezd fokhagyma áttörve
2 dl főzőtejszín /20%-os/
só
bors
A tésztát sós vízben megfőzzük,a csirkemellet kisebb kockákra vágva olajban enyhén megpirítjuk.A pirított csirkemellhez hozzáadjuk a kukoricát,főzőzejszínt,oregánót,bazsalikomot,fokhagymát,végül a megfőtt lecsepegtetett tésztát hozzáadva összekeverjük,kis borssal, sóval ízesítjük.
A húst megmossuk, szárazra törölgetjük, a rostjaira merőlegesen vékony csíkokra vágjuk. Összeforgatjuk a pác hozzávalóival és 20 percre félretesszük. Közben a brokkolit megmossuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, a hagymákat felaprítjuk, a kolbászt karikára vágjuk. Egy lábasban olajat hevítünk, és üvegesre pároljuk a hagymát, majd a lángot alac...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA cukkinit, hagymát ,paprikát, felvágjuk nagyobb darabokra.A gombát ha nem szükséges fel se kell vágni. A csirkecomb filét , szalonnát és a többi hozzávalót kockákra vágjuk. A húst...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesBrokkolit szedjük rózsáira, és annyi sós vízben, ami ellepi főzzük roppanósra. Kb. 10 perc. Szűrjük le. 2 kanál olajon süssük jól át a darált húst, sózzuk, fűszerezzük 1 csipetnyi...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű