Nagyon kemény habbá verünk 4 tojásfehérjét és 13 dkg kristálycukrot lassan beleöntve ,tovább verjük ,
míg a hab szép fényes lesz.Lassan belekeverünk 10 deka lisztet ,beleöntünk 10 deka olvasztott margarint
és 1-2 percig még verjük habverővel. Kizsírozott őzgerinc vagy kuglófformába öntjük és világos barnára sütjük
( ne süssük sötétre ) Süteményestálra borítjuk és úgy melegen megkenjük 3 evőkanál baracklekvár és
3 ek.víz felforralt keverékével. Ha kihült bevonjuk csokimázzal (2 ek, kakaó+2 ek.víz + 2 ek,cukor +
2 deka margarin összeolvasztva ) ráöntjük a tésztára.Dupla adagot is csinálhatsz ha több a tájásfehérjéd ! Nagyon finom
Továbbá: kerek babapiskóta tojás-, karamellás- vagy másmilyen édes likőr (a legjobb a házi sűrített tejből mert az sűrű és a spiccekből nem folyik ki, de boltit is lehet használn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat turmixban összekeverjük, majd a tésztát gofrisütőben kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint a porcukorral és a tojásokkal habosra kavarjuk. Beletesszük a citromhéjat. Egy másik tálban a lisztben elkeverjük a sütőport. A két részt összedolgozzuk. Egy órát a hűt...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű