6 nagy alma
20 dkg darált dió, vagy mandula, vagy keksz
őrölt fahéj
méz
kókuszreszelék
A meghámozott almát üveg almareszelőn lereszeljük, kicsit kinyomkodjuk a levét és egy tálba tesszük. A darált diót, vagy mandulát, vagy kekszet hozzákeverjük. Attól függően milyen édesen szeretjük, adunk hozzá mézet, majd a fahéjjal fűszerezzük. A masszát jól összekavarjuk és vizes kézzel golyókat formálunk belőle. Kókuszreszelékbe forgatjuk a golyókat és lehűtve tálaljuk.
A szója tejet felforraljuk, beledobjuk a mazsolákat , mint a puding főzésénél ugyanúgy járunk el, nem főzzük sűrűre, csak közepes sűrűségűre. A végén a reszelt citrom héjjal "fűsze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tészta három negyedét lisztezett deszkán kinyújtjuk, tepsibe tesszük. A maradék tésztát félretesszük, mert majd rácsot csinálunk a krém tetejér...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tésztához a száraz hozzávalókat összekeverjük, majd hozzáadjuk a margarint, a tojást, és a tejet. Jól összegyúrjuk. 5 egyenlő részre osztjuk, egyenként kinyújtjuk, majd zsírozot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Turmixgépben keverjük össze a hozzávalókat. 2. Melegítsük elő a gofrisütőt, spricceljünk rá kevés olajat. 3. Tegyünk kellő mennyiségű tésztát a sütőre. 4. A gofrit addig sütj...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű