6 nagy alma
20 dkg darált dió, vagy mandula, vagy keksz
őrölt fahéj
méz
kókuszreszelék
A meghámozott almát üveg almareszelőn lereszeljük, kicsit kinyomkodjuk a levét és egy tálba tesszük. A darált diót, vagy mandulát, vagy kekszet hozzákeverjük. Attól függően milyen édesen szeretjük, adunk hozzá mézet, majd a fahéjjal fűszerezzük. A masszát jól összekavarjuk és vizes kézzel golyókat formálunk belőle. Kókuszreszelékbe forgatjuk a golyókat és lehűtve tálaljuk.
1. A vajat vagy margarint habosra keverjük, majd egyenként - mindig egy kis cukorral - hozzákeverjük a tojások sárgáját, minden adag után pár percig keverve. 2. Végül hozzátess...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítési idő: Nehézség: Könnyű
Elkészítés: 1. A cukrokat a tojással habosra keverjük (ennél a sütinél nem szoktam ketté választani a tojásokat). Majd hozzáadjuk a kefirt és az olajat, összekeverjük. Végül hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű