1 bögre víz
1/3 bögre vaj
2 ek barna cukor
1 csipet só
1 bögre liszt
1 tk vaníliakivonat
2 db tojás
1/3 bögre olvasztott vaj
1 tálka fahéjas porcukor
A pudingporból, a tejből, a cukorból a szokásos módon pudingot főzünk jó sűrűre, és hagyjuk legalább langyosra kihűlni, majd kisebb adagokban hozzáadjuk a tejfölt, és habverővel ke...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tésztát lehet a kenyérsütő gépben is dagasztani, aztán kivesszük egy kelesztőtálba és duplájára kelesztjük. Kézi dagasztásnál: Az élesztőt a langyos tejben 1 evőkanál cukorral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból rugalmas tésztát gyúrunk, majd pihentetjük, amíg a tölteléket elkészítjük. Lereszeljük az almát és összekeverjük a cukorral és a fahéjjal. A tepsit kivaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése. A pudingot a cukorral a tejben megfőzzük, még melegen bele keverjük a margarint, a darált kekszet . Jól elkeverjük. Egy őzgerinc formát folpackal kibélelünk, bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű