250 g porcukor,100 g tejpor,1 kanál méz,2 kanál meleg viz,50 g amidon(étkezesi keményitő),1kiskanál pálmaolaj.ezsket mind őszekeverem
A fele mennyiségű kekszet ledarálom, a másik felét eltördelem. A tejet, cukrot, rumaromát felteszem főni, majd belekeverem a kakaóport. Félrehúzom a tűzről, hozzákeverem a marga...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzért hívják a tésztát "krémnek", mert részben gázon főzik, úgymond "főzik". Először az összes vizet egy külön serpenyőbe kell önteni, és tűzre kell helyezni, várni kell, amíg fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A puha vajat kikeverjük a gyümölcscukorral. 2. Hozzáadjuk a felolvasztott gesztenyemasszát, a rumot (vagy aromát), majd apránként hozzáadagoljuk a kekszdarát, kézzel jól öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, pici sóval, majd beletesszük a tojássárgákat, a tejfölt és összeállítjuk, hogy könnyű, lágyabb tésztát kapjunk. Ha kell, egy kevés tejet is ad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű