4 egész tojás
150 gramm olvasztott étcsokoládé
300 gramm tejszín /felvert/
4 ek. porcukor
2 ek. langyos víz
Először a tojásfehérjét habbá verem, majd a tejszínt is.
A 4 tojás sárgáját a porcukorral éa vízzel felváltva adagolva kikeverem.
Majd hozzáadom a langyos olvasztott csokoládét.
Felváltva adagolom a krémhez a fehérjét és a tejszínt melyet kézi habverővel lassan keverem össze.
Ha kész, tálaló edényben a hűtőbe teszem pár órára vagy egy éjszakára.
Elkészítés : A megmosott almák magházát távolítsuk el, és szeljük fel őket egészen vékony szeletekre. A vizet forraljuk fel, tegyünk bele 3 evőkanál kristálycukrot, és a 2 evőkaná...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban összekeverjük a lisztet, a sütőport, a vaníliás cukrot és a cukrot. Beleöntjük a tejet és az olajat, majd beleütjük a tojást, és homogén masszává keverjük.A tésztát (fag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPali: A lisztet, tejet, szódavizet, tojásokat, sót összekeverjük. Az összekevert masszához adjuk az olajat. Forró palacsintasütőben kisütjük. A krémet össze dolgozzuk botmixerr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat habosra keverjük a cukorral, sóval, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat. A répa levét kinyomkodjuk, majd a masszához adjuk a narancshéjjal és narancslével együtt, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű