4 egész tojás
150 gramm olvasztott étcsokoládé
300 gramm tejszín /felvert/
4 ek. porcukor
2 ek. langyos víz
Először a tojásfehérjét habbá verem, majd a tejszínt is.
A 4 tojás sárgáját a porcukorral éa vízzel felváltva adagolva kikeverem.
Majd hozzáadom a langyos olvasztott csokoládét.
Felváltva adagolom a krémhez a fehérjét és a tejszínt melyet kézi habverővel lassan keverem össze.
Ha kész, tálaló edényben a hűtőbe teszem pár órára vagy egy éjszakára.
1.Egy tortaformát folcpakkal kibélelünk. A kávét összekeverjük a rumaromával. A babapiskótát beleforgatjuk és a forma alját kirakjuk vele úgy, hogy ne legyen köztük hézag. 2.A van...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fehérjéket habbá verjük, majd félre tesszük. Egy másik edényben krémesre keverjük a túrót, a porcukrot, a pudingport, a tojások sárgáját, és a két evőkanál tejfölt. Egy harmadi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a vajra habosra keverjük. Utána beletesszük a tojásokat. A csokit felolvasztjuk, miután kicsit kihűl beletesszük a kakaót. A 2 masszát összekeverjük, majd beletesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű