Hozzávalók a piskótához:
6 tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál cukor
1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
1 tasak sütőpor
3 nagy alma
A tetejére:
10 dkg étcsokoládé
1 teáskanálnyi vaj
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral és hozzáadjuk a lisztet, sütőport, kakaóport is. Az almákat meghámozzuk és lereszeljük, majd egy kicsit megnyomkodjuk, hogy ne legyen túl sok leve és hozzákeverjük a masszához. A tojáshabot is hozzáadjuk és sütőpapírral kibélelt tepsibe kanalazzuk. 180 fokon sütjük 40 percen át. A csokoládét vízgőz fölött felolvasszuk, belekeverjük a vajat és bevonjuk vele a tetejét. Mikor kihűlt, szeleteljük.
1. Schritt Für die Ananas-Tarte als Erstes den Backofen auf 175 °C Umluft vorheizen; einen Gitterrost bereitstellen. 2. Schritt Für die Füllung den Tofu in einen Standmixer ge...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA palacsintákat hagyjuk kihűlni. Ebből a hozzávaló mennyiségből kb. 20 db palacsinta lesz. A habtejszínt a porcukorral és a vanília kivonattal habosra keverjük. Majd hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKekszes alap A kekszet késes aprítóval morzsásra aprítjuk, majd összekeverjük a vajjal, és belesimítjuk egy kapcsos tortaforma (22 cm) aljába, majd hűtőbe tesszük. Krém A krémsa...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük az egyik citrom reszelt héját és levét. Hozzákeverjük a zselatinfix felét is. A tejszínt kemény habbá verjü...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű